Táncoktatás

 

2016/2017 tervezet1szív1

Tervezett csoportok, persze a beiratkozáson, személyes elbeszélgetések után próbálunk a legtöbbeknek megfelelő órarendet kialakítani. E-mailben is szívesen válaszolunk kérdéseitekre!

E-mail: felicitaktse@gmail.com 

Szeptembertől júniusig indul két helyen kezdő versenytánc csoport, hétfő-szerda 16.10-17.40-ig Felsővárosi Közösségi Házban,kedd-csütörtöki napokon 16.10-17.40-ig az Öreghegyi Közösségi Házban,ahol egy év alatt meg lehet tanulni 8-9 versenytáncot, versenyre kész koreográfiákkal. Tandíj: 6000 Ft/hó

LEGJOBBAK A LEGJOBB ÁRON!!!!!Ami Fehérvár szinten szinte sajnos biztos, hogy fiúk alig vannak, hirdetésre nem nagyon jelentkeznek, legfőképpen a lányok hoznak magukkal fiút. Nem kötelező párt hozni, egyedül is lehet jönni, sőt a legtöbb lánynak nincs párja, de ha van, akkor az nagyon nagy előny.

Reméljük, sikerül ezen változtatnunk hamarosan. Ezen dolgozunk!!! :)

Péntek délutánra még van egy tervezett csoport, heti 1 alkalommal, ahol szeptembertől júniusig minimum egy kezdő és egy haladó tánciskolás anyagot tanítunk le előkészítő csoportként a jelentkezőknek. Tandíj: 4000 Ft/hó (Szerencsére, azok közül, akik tehetik, a legtöbben legalább 2x szeretnek velünk táncolni egy héten!!! :D)

Ha komolyan gondolod, akkor e-mailen is elküldheted a jelentkezésedet. Név, lakcím, szül.idő, telefonszám és e-mail cím feltüntetésével. Illetve, hogy melyik csoportba  szeretnél járni.

AKÁR 1 ÉV UTÁN MÁR VELÜNK VERSENYEZHETSZ, VAGY JÁRHATSZ VELÜNK FELLÉPNI!

Keress minket Facebookon!

https://www.facebook.com/FelicitaKTSE/

Ott is kérdezhetsz, írhatsz nekünk!

 

Minden vélemény számít!