Szalagavatóra tánctanítás

szalagavatoSziasztok!

Kérlek keressetek meg, egyeztessünk! Vigyázzatok, Fehérváron (is) sokan átvágják a fiatalokat, vagy munka végezte előtt ott hagyják az osztályt! Ha velem dolgoztok, segítek zeneválasztásban, garantáltan elkészültök, tanácsokat adok a ruhaválasztáshoz, ha kéritek segítek megtalálni a megfelelő kosztümöt, zenét vágunk, koreográfiát én otthon készítem, órákon már csak a betanítással foglalkozunk, ha csak rajtam múlik, akkor ott vagyok veletek a szalagavatón is! Mindig elvégeztem az általam vállalt feladatot, sőt bevállaltam már otthagyott osztályt is, és nem csak a félbehagyott táncot fejeztük be, hanem még egy másik koreográfia is elkészült!

Dolgoztam már szalagavató esetén a következő iskolákban például: Péter Rózsa, Vasvári, Ciszterci, Tóparti, Teleki, Lánczos Kornél Gimnázium, Deák, I. István, Gorsium Szakiskolában vidéken Móron, Seregélyesen.

Árat, akkor lehet mondani, ha leegyeztetjük a helyszínt, hányan táncolnátok, milyen táncról van szó, hányszor szeretnétek próbálni. Előre nem szeretnék árat mondani, ahogy sokan teszik, minden információ nélkül, aztán később jönnek a plusz költségek! Ezért van szükség előzetes megbeszélésre, és akkor senkit nem ér meglepetés, mindenki elégedett lesz, és egy jó közös munka után sikeres lesz a szalagavatós táncotok!

Keressetek bátran e-mailen: krisztina.szijjarto@gmail.com, vagy facebookon, telefonon is jó, de nem biztos, hogy meghallom zene mellett, akkor írjatok sms-t, és visszahívlak! +36203937282.

Várom érdeklődéseteket!

Comments are closed.